Από έναν επαγγελματία στον άλλο!

Στη Freights επενδύουμε στην αξιοπιστία και την ταχύτητα. Εγγραφείτε  και δημιουργήστε το δικό σας εταιρικό προφίλ για να ανακαλύψετε ότι η αναζήτηση αξιόπιστων συνεργατών μπορεί να γίνει όχι μόνο απλοποιημένη εμπειρία αλλά και απολύτως ασφαλής!

Δημιουργήστε το προφίλ της επιχείρησής σας καταγράφοντας τον στόλο σας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ανοίξτε το δρόμο για νέες συνεργασίες ή αναζητήστε νέους συνεργάτες βάσει των προορισμών που εξυπηρετούν.

Οι μεταφορικές εταιρίες που επισκέπτονται την εφαρμογή, μπορούν εύκολα να προσθέσουν οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν να κοινοποιήσουν, προκειμένου να θωρακίσουν την αξιοπιστία και το επαγγελματικό τους προφίλ.

Κάθε λεπτό μετράει! Τώρα μπορείτε να ανεβάσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να ολοκληρώσετε όλες τις συναλλαγές με ασφάλεια και ταχύτητα.

Βεβαιωθείτε ότι είστε αποτελεσματικοί. Αξιολογήστε κάθε εταιρία με την οποία συνεργαστήκατε και λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις δικές σας υπηρεσίες.

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, μηδενίζουμε τις αποστάσεις δημιουργώντας επαγγελματικές σχέσεις με προσωπική φροντίδα και αξιοπιστία.


 


Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Freights-Μεταφορά

Μεταφορά

Freights-Προφίλ Εταιρίας

Προφίλ Εταιρίας

Freights-Eureka

Eureka

Freights-Δρομολόγια πλοίων

Δρομολόγια πλοίων

Freights-Ημερολόγιο

Ημερολόγιο

Freights-Νομική υποστήριξη

Νομική υποστήριξη

Συνδεθείτε σήμερα με τη Freights

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ