Πλατφόρμα ανταλαγής φορτίων

Καινοτομία στην πράξη

Η Freights αποτελεί μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που κάνει τη διαφορά στα χέρια κάθε μεταφορικής εταιρίας. Κάθε επαγγελματίας στον χώρο των διεθνών μεταφορών και διαμεταφορών μπορεί με εύκολο τρόπο να αποκτήσει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα απλοποιήσουν τα δρομολόγιά του.

  • Εύκολη και εξειδικευμένη αναζήτηση δρομολογίων και φορτίων με αξιόπιστα αποτελέσματα μέσα από αναλυτικές πληροφορίες για κάθε περίπτωση.
  • Διαρκής πλήρως ενημερωμένη agenda με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάθε μεταφορική εταιρία.
  • Εξοικονόμηση χρόνου, επιταχύνοντας όλες τις διαδικασίες πριν από κάθε δρομολόγιο με έγκυρο και αποτελεσματικό τρόπο.
Εγγραφή
Freights-Practical-Innovation

Κέρδος από την 1η στιγμη

Freights-Profits
  • Χρησιμοποιώντας τη Freights κάθε μεταφορική εταιρία κερδίζει από την πρώτη κιόλας ώρα της εγγραφής της σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τη λειτουργία της. Με πιο απλά λόγια, η Freights παρέχει:

  • Σταθερή επέκταση δικτύου με άμεση διασύνδεση με νέους συνεργάτες, επαφή με διευρυμένο πελατολόγιο ή αξιόπιστα αυτοκίνητα που εκτελούν δρομολόγια.

  • Σταδιακή ανάπτυξη τζίρου και κύκλου εργασιών μέσα από την επαφή με ένα ταχύτατο αναπτυσσόμενο δίκτυο αξιόπιστων συνεργασιών σε κάθε σημείο του κόσμου.

  • Άμεση και γρήγορη διευκόλυνση για εξάπλωση σε νέες χώρες και ξένες αγορές με ασφαλή τρόπο αξιοποιώντας ένα σύνολο πληροφοριών που συνδέουν πάντα τους κατάλληλους ανθρώπους.

  • Απόλυτη ασφάλεια πριν από κάθε βήμα για να μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά κάθε φορά που βγαίνετε στον δρόμο.

Ασφάλεια

Επενδύουμε στις καθαρές και αξιόπιστες σχέσεις. Γι’ αυτό το λόγο, έχοντας θέσει ως βασικό μας στόχο να φέρουμε άμεσα σε επαφή κάθε μεταφορική εταιρία με το κατάλληλο δίκτυο συνεργατών που χρειάζεται, φροντίζουμε να παρέχουμε υψηλό επίπεδο εγκυρότητας σε κάθε πληροφορία ή διασύνδεση που αποκτάτε μέσω της Freights.

Ελέγχουμε προσωπικά κάθε νέα πληροφορία πριν αυτή ενσωματωθεί στην πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας στο μέγιστο ότι κάθε μία από αυτές που φτάνει στα χέρια σας, έχει εγκριθεί με αυστηρό τρόπο από τη Freights.

Η μεγάλη πείρα των στελεχών της Freights επιβεβαιώνει ότι κάθε συναλλαγή ή διεπαφή που πραγματοποιείτε μέσω της εφαρμογής είναι απόλυτα ασφαλής παρέχοντας κάθε δυνατή πληροφόρηση μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά των συνεργατών μας.

Παρόλα αυτά, καθώς θέλουμε να προλαμβάνουμε κάθε πιθανή αρνητική περίπτωση που μπορεί να διαφύγει, προσφέρουμε άμεση δυνατότητα για νομική συμβουλευτική και καθοδήγηση από έμπειρο νομικό εξειδικευμένο σε θέματα μεταφορών και εμπορικών σχέσεων.

Freights-safety
Freights-devices

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ FREIGHTS!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ